Biomed Citrus Fresh 100 G

Biomed Citrus Fresh 100 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

64.9 TL
1000.0 TL
-935.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Kullanım Önerileri
Florür içermez. En iyi sonuç için dişlerinizi en az 2 dakikalık süreyle fırçalamanız tavsiye edilir. Yutmayınız. Üretim tarihi ? son tüketim tarihinden 36 ay önce. Parti numarası ve son kullanma tarihi (EXP AA.YY.): Ambalajın alt kısmına bakınız. Nominal ağırlık ? 100 gr. 0 °C ile +25°C derece arasında saklayınız. Ambalaj üzerindeki barkod hak sahibi ülkeye tekabül etmektedir - İsviçre.

Net Miktar (g/ml)
100

Menşei
RUSYA FEDERASYONU

İçindekiler
İÇİNDEKİLER: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Menthyl Lactate, Zinc Gluconate, PVP, Xanthan Gum, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Calcium Glycerophosphate, Ananas Sativus Fruit Extract, Maltodextrin, Arginine, Aroma, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Mentha Piperita Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Bisabolol, Betula Alba Leaf Extract, Juniperus Communis Sprout Extract, Plantago Major Extract, CI 19140, CI 14720, Limonene.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
SIA SPLAT TRADING MERKEZİ LETONYA İSTANBUL MERKEZ

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Biomed Citrus Fresh 100 G ne kadar?
  • Biomed Citrus Fresh 100 G kaç lira?
  • En ucuz Biomed Citrus Fresh 100 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.