Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası

Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası Migros mağazalarında satılmaktadır.

33.9 TL
440.0 TL
-406.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Difaş 5 System Smoker diş fırçası; sigara, çay ve kahve lekelerinin diş yüzeyinde oluşturduğu sararmalarla mücadele eder. Özel olarak üretilen ekstra sert kılları sayesinde diş yüzeyinde oluşan lekelere nüfuz eden Difaş diş fırçası, nikotinin diş aralarında ve yüzeyde bıraktığı artıkları söküp atar.

Sigara, çay ve kahve tiryakileri için özel olarak üretilen Difaş smoker diş fırçası, kullanmadan önce ıslatılmalı ve üzerine az miktarda diş macunu konularak kullanılmalıdır. Kullandıktan sonra temiz su ile yıkanması gereken Difaş diş fırçasını, kurumadan koruyucu kılıfı içine yerleştirmemek gerekir. Dişlerinizin sararmasını ve lekeler oluşmasını önlemek için kullanabileceğiniz diş fırçasını alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz. 

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DİFAŞ FIRÇA VE PLASTİK SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası ne kadar?
  • Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası kaç lira?
  • En ucuz Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.