CARTE DOR SOS CIKOLATALI 300 ML

CARTE DOR SOS CIKOLATALI 300 ML OnurMarket mağazalarında satılmaktadır.

15.94 TL
3.95 TL
11.99 TL


OnurMarket online mağazasından Satın al

Tatlı ve dondurmalarınızı çikolata lezzeti ile süslemek ister misiniz?

Carte d’Or çikolata sosu ile harika bir tatlı için uzun hazırlıklara, zor tariflere ihtiyacınız kalmaz. Kek, pasta, tart, waffle, cheesecake ya da sadece meyveler bile sizin için nefis çikolata ile süslenmiş şık tatlılara dönüşür. Çikolata sos, tatlılara ve dondurmalara gereken özeni gösterdiğinize dair en tatlı imzadır. Sadece lezzeti ile değil görüntüsü ile de sizi ve misafirlerinizi mutlu eder.

Carte d’Or Çikolata sos tatlılarınızı, dondurmalarınızı daha lezzetli ve keyifli hale getirir. Yoğun kıvamlı sosu, rahat sıkılabilir ambalajı ile oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. İstediğiniz her an, hiçbir işleme tâbi tutmadan kullanabilirsiniz. Çat kapı gelen misafirler ya da tatlı isteği için Carte d’Or’un tatlı uzmanlığı ile hazırlanmış lezzetli ve pratik bir çözümdür.

Carte d’or Çikolata Sosu ile çikolata lezzetini kek, pasta ve tatlılarınıza en şık şekilde taşıyarak misafirlerinizi şaşırtın. En pratik tatlıları bile Carte d’Or’un tatlı uzmanlığı sayesinde bir lezzet şölenine çevirin. Dondurma ve pastalarınızı pratik ve hızlı bir şekilde süsleyerek her an misafirler ve nefis çikolata lezzeti için hazır olun. Çikolatanın dondurma ve tatlılarla nefis uyumunun keyfini çıkarın!

  • CARTE DOR SOS CIKOLATALI 300 ML ne kadar?
  • CARTE DOR SOS CIKOLATALI 300 ML kaç lira?
  • En ucuz CARTE DOR SOS CIKOLATALI 300 ML nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.