Foreo Luna Play Plus Pearl Pink Yüz Temizleme Cihazı

Foreo Luna Play Plus Pearl Pink Yüz Temizleme Cihazı Gratis mağazalarında satılmaktadır.

400.0 TL
200.0 TL
200.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Cildinize kusursuz bir güzellik bırakan çığır açıcı bir yüz temizleme cihazı olan LUNA play plus ile FOREO cilt bakımı dünyasına heyecan verici bir giriş yapabilirsiniz.

LUNA PLAY'in Yeni Nesil Versiyonu
LUNA play plus daha büyük temizleme yüzeyi ve daha derinlere inen başlığı ile, daha fazla yumuşaklık ve daha gelişmiş temizleme gücü sunar. Kullandığı değiştirilebilir AAA pili ile çok uzun süre fonksiyon gösterebilir.

Işıldayan Bir Cilt İçin
Bir dakika içinde yaptığı 8000 T-Sonic titreşim yüzünüzün parlaklığını arttırırken, kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin yanı sıra makyaj kalıntılarının %99.5'a kadar cildinizden uzaklaştırır. Gözeneklerin belirginliğini azaltarak ve kullandığınız cilt bakım ürünlerinin derinine nüfuz etmesini sağlayarak, cildinizin parlak ve ışıl ışıl görünmesini sağlar. FOREO LUNA play plus silikon yüz temizleyici her cilt tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Daha ince temas noktaları ile yanaklar gibi geniş bölgeleri ileri düzeyde temizlerken, daha kalın temas noktaları ile T bölgenize yoğun temizleme uygulamaktadır.

Ultra Hijyenik Silikon
FOREO LUNA play plus'ın başlık bölümü, naylon cilt temizleme cihazlarına göre 35 kat daha hijyeniktir. Klinik test sonuçları ile saptanmıştır. Silikon olduğu için kolayca kurur ve bakteri oluşumuna izin vermez. Yumuşak ve pürüzsüz silikondan üretilen cihaz, cildinize çok nazik davranır. Hipoalerjenik olan cihaz, ftalat ve BPA içermez. Ergonomik ve oldukça hafif olan cihazı kolayca taşıyabilir her yere yanınızda götürebilirsiniz. Bir kere alınır, sonra başlık değişimine gerek bırakmaz. Fark edilir derecede güzelleşmiş bir cilt için, sevdiğiniz temizleyici ürünlerle birlikte günde iki kez birer dakika kullanmanız yeterli olacaktır.

Ürün Kullanımı
Yüzünüzü nemlendirdikten sonra sevdiğiniz bir temizleyici ürünü uygulayın. LUNA play plus'ı ıslatın ve çalıştırın. LUNA play plus'ı yüzünüz üzerinde 1 dakika süresince nazikçe dolaştırın. Yüzünüzü durulayıp kurulayın. Başka cilt bakımı ürünlerini isterseniz uygulayabilirsiniz.

Cihaz Özellikleri
• Tüm cilt tipleri için uygun 2 bölgeli yüz temizleme cihazı Nazik silikon dokunma noktaları, naylon temizleme cihazlarına göre 35 kat fazla hijyenik hipoalerjik, vücut korumalı, bakteri oluşumuna izin vermez.
• Ultra seyahat dostu.
• 1 x AAA pili (İlk satın aldığınızda içinden çıkmaktadır)
• Yaklaşık 400 kullanım sunar.
• Pil bittiğinde, değiştirmeniz gerekmektedir.
• Dakikada 8000 T-Sonic titreşimi teknolojisi.
• Hafif ve taşıması kolay.
• %100 su geçirmez.

Ürün Boyutları
• 3 x 6,1 x 5,8 cm / 63,5 g

  • Foreo Luna Play Plus Pearl Pink Yüz Temizleme Cihazı ne kadar?
  • Foreo Luna Play Plus Pearl Pink Yüz Temizleme Cihazı kaç lira?
  • En ucuz Foreo Luna Play Plus Pearl Pink Yüz Temizleme Cihazı nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.