Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Günlük Arındırıcı Etki Doğal Terapi Aloe Vera ve Mentol 600 ml

Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Günlük Arındırıcı Etki Doğal Terapi Aloe Vera ve Mentol 600 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

44.5 TL
0.25 TL
44.25 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Clear'in yeni serisi doğal terapi, kepeği önlemek ve saç derinizin doğal koruyucu katmanını harekete geçirmek için doğadan ilham alan içerikler ve Clear'in güçlü kepeğe karşı etkili teknolojisi ile geliştirildi. Düzenli kullanıldığında gözle görülür kepeği önlemeye yardımcı olur. Günlük Arındırıcı Etki ve Ferahlık: Kepek oluşumunu önlemek için saç derinizi her gün arındırır. Arındırıcı etkisiyle bilinen Aloe Vera özüyle güçlendirilmiş Yeni Clear Günlük Arındırıcı Etki saç derinizdeki kirleri her kullanımda temizlerken, saç derinizin doğal yapısının korunmasına yardımcı olur. Kepeği önlemek için saç derinizi arındırır ve besler.

Kullanım: Islak saça uygulayın, saç derisine masaj yapın ve durulayın. Doğadan ilham alan değerli içeriğiyle (Aloe Vera, Mentol) zenginleştirilmiş Clear Doğal Terapi Günlük Arındırıcı Etki Şampuan, paraben ve renklendirici içermeyen özel formülü ile saç derinizi besler, kuruluğunu alır ve saçlarınızı ağırlaştırmadan nemlendirir. Bio-Güçlendirici formülüyle kepek sorununu ortadan kaldırır. Clear Doğal Terapi Güçlü Uzayan Saçlar. Clear Doğal Terapi Günlük Arındırıcı Etki Doğadan ilham alan değerli tohum yağları (Chia, Ayçiçeği ve Moringa) ile zenginleştirilmiş özel formülü saç derinizi besler, kuruluğunu alır ve saçlarınızı hafifçe nemlendirir. Doğadan ilham alan değerli içeriğiyle (Aloe Vera, Mentol) zenginleştirilmiş içeriği saç derinizi besler, kuruluğunu alır ve saçlarınızı ağırlaştırmadan nemlendirir. Bambu özü ve Clear'ın kepeğe karşı geliştirilen özel formülüyle, güçlü uzayan ve kusursuz saçlar için saç derinizi besleyerek canlandırır. Doğadan ilham alan içerikler saç derisinin doğal koruyucu katmanını harekete geçirir. Kepeğe karşı etkili teknoloji Clear'la kepek geri gelmez. Clear kalitesi ile kullanın. Düzenli kullanıldığında gözle görünür kepeği önlemeye yardımcı olur.

• Doğadan ilham alan içerikler
• Saç derisinin doğal koruyucu katmanını harekete geçirir.
• Kepeğe karşı etkili teknoloji
• Clear'la kepek geri gelmez.
• Clear kalitesi ile kullanın.

  • Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Günlük Arındırıcı Etki Doğal Terapi Aloe Vera ve Mentol 600 ml ne kadar?
  • Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Günlük Arındırıcı Etki Doğal Terapi Aloe Vera ve Mentol 600 ml kaç lira?
  • En ucuz Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Günlük Arındırıcı Etki Doğal Terapi Aloe Vera ve Mentol 600 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.