Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Besleyici Bitkisel Sentez 600 ml

Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Besleyici Bitkisel Sentez 600 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

67.0 TL
0.25 TL
66.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

CLEAR Bitkisel Sentez Ginseng ve Ardıçla zenginleştirilmiş CLEAR Bitkisel Sentez Şampuan, Bio-Güçlendirici formülüyle kepek oluşumunun tekrarlanmasını önler. Karşınızda Kepeği Ortadan Kaldıran Yeni Bio-Güçlendirici Teknolojisi Bio-Güçlendirici, saç derisi bakımı ve cilt bakımını birleştiren yenilmez bir teknoloji... Saç derisinin koruyucu bariyerini güçlendiren Guar BB18 ve doğal savunma moleküllerini harekete geçiren Niasinamid ve Aminoasitler sayesinde saç derinizi nemlendirerek güçlü olmasını sağlıyor. CLEAR Women Şampuanların Bio-Güçlendirici Teknolojisi sayesinde tekrar eden kepek sorununuz ortadan kalkarken, saçlarınız doğal güzelliğine kavuşacak. Nasıl kullanmalısınız? Islak saça ve saç derisine uygulayın. İyice durulayın.

KEPEKTEN KURTULMANIN 5 ADIMI

1. KEPEKLENMEYE NEYİN SEBEP OLDUĞUNU ÖĞRENİN
Kepeğin birçok sebebi olabilir. Yağlı saç derisi bölgelerinde üreyen mayamsı bir mantar olan Malassezia'nın birikmesi, en yaygın kepek sebeplerinden biridir. Saç derisi sağlıksız olduğunda doğal savunmaları güçsüzleşir ve Malassezia'nın ürettiği tahriş edici maddeler saç derisi bariyerine nüfuz ederek normalden daha fazla cilt hücresi üretilmesine ve dökülmesine sebep olur. Bu deri hücreleri saç derinizden dökülen beyaz pullar, yani kepektir.

2. SAÇ DERİNİZİ NEMLENDİRİN
Su kaybı saç derinizin kurumasına, kaşınma ve döküntü gibi kepek semptomlarının kötüleşmesine yol açabilir. Kaybedilen nemi geri kazanmak için su tüketiminizi artırmanın yanı sıra güneşli günlerde saç derinizin sıcaktan kurumasını önlemek için şapka veya şemsiye kullanın. Saçlarınızı çok sık şekillendirmek de kuruluğa neden olabilir. Saçınıza zarar vermemek için saç kurutma makinesi, saç maşası ve düzleştirici kullanımını da minimuma indirin.

3. FAZLA YAĞDAN KURTULUN
Sebumun fazlası yağlı saçlar ve kepek gibi kötü sonuçlar doğurabilir. Saç şekillendirme ürünlerinin kullanımını minimuma indirerek ve şampuan kullandıktan sonra saçlarınızı iyice durulayarak sebum seviyelerini koruyabilirsiniz. Böylece saçınıza yağlı ve kirli bir görünüm veren daha fazla yağlanmayı tetikleyen artıklar birikmemiş olacaktır.

4. DOĞAL ÇÖZÜMLERİ DENEYİN
Kepeğe doğal çözümler de vardır. Saç derinizdeki mikrop miktarını azaltan elma sirkesiyle saçlarınızı durulamak gibi çözümler çok etkili olabilir. Daha kolay ve profesyonel bir çözüm için CLEAR'ın Naturals ürünlerini deneyebilirsiniz. Naturals ürünleri, saç derisinin direncini doğal olarak güçlendirmek için antioksidan ve vitaminler sağlayan zencefil, kivi, yeşil çay ve chia çekirdeği ile zenginleştirilmiştir.

5. KEPEK ÖNLEYİCİ BİR ŞAMPUAN KULLANIN
Bu adım en bariz adımlardan biri gibi görünebilir. Ancak çoğu kişi yanlış kepek önleyici ürünler aldığı ve kepek sorunundan kurtulamadığı için dikkat edilmesi gereken bir adımdır. Etkin ve tam kapsamlı bir kepek çözümü için tekrarlanan kepek sorununu ortadan kaldırmak amacıyla Bio-Güçlendirici ile özel olarak formüle edilen CLEAR Şampuanları deneyin. *Düzenli kullanıldığında gözle görünür kepeği önler.

• Özel BIO güçlendirici formül.
• Saç derinizin bağışıklığını güçlendirir.
• Clear saç derisini besler.
• Düzenli kullanıldığında gözle görünür kepeği önler.
• Zencefil, kivi, yeşil çay ve chia çekirdeği ile zenginleştirilmiştir.
• Saçın nem dengesini korur.

  • Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Besleyici Bitkisel Sentez 600 ml ne kadar?
  • Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Besleyici Bitkisel Sentez 600 ml kaç lira?
  • En ucuz Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Besleyici Bitkisel Sentez 600 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.