Rimmel London 24HR Supercurler Maskara

Rimmel London 24HR Supercurler Maskara Gratis mağazalarında satılmaktadır.

101.0 TL
40.5 TL
60.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Kirpik kıvırmada devrim: Maskara ve kirpik kıvırıcı bir arada!

• Rimmell London Supercurler Black maskara, uzun süre kalıcı dramatik kıvrımlar yaratmak için kirpik kıvırıcı içeren ilk hacim veren maskaradır.
• Çığır açan kıvırıcı ve sabitleyici polimerler, 24 saate kadar kalıcı mükemmel kıvrımlar için kirpikleri anında kaldırır.
• Göz şekline uygun kıvrımlı fırça, kıvrımlı bir hacim yaratmak için her bir kirpiği dipten uca sarar.
• Bu maskara tek başına veya son kat olarak kullanılabileceği için, kaç kat sürdüğünüze bağlı olarak ofiste bir gün veya şehirde bir gece için mükemmeldir.

Kullanım
Göz şekline uygun fırçayı kullanarak kirpiklerinizin dibinden başlayın, hacim ve kıvrım yaratmak için yavaş yavaş yukarı ve dışa doğru hareket ettirin. Fırça, uygulamayı çok kolay hale getirir, köşelerdeki en kısa kirpikleri bile yakalayarak dipten uca kaplar. Bir ipucu: Kirpiklerinize daha fazla ürün alıp onları daha siyah ve daha hacimli göstermek isterseniz, fırçanın dışa doğru kavisli olan tarafını kullanın. Kirpiklerinizi kıvıran ve uzatan, ayrıca ciddi derecede kalıcılığı olan bir maskara için, aradığınız şey Supercurler Black maskara.

RIMMEL LONDON, mükemmellik ya da dikkat çekici bir duruş değil, Londra caddelerindeki gibi genç, şehirli, özgün ve alışılmışa meydan okuyan, kuralların olmadığı bir anlatımdır. Gerçek ve erişilebilirdir.

LIVE THE LONDON LOOK!

  • Rimmel London 24HR Supercurler Maskara ne kadar?
  • Rimmel London 24HR Supercurler Maskara kaç lira?
  • En ucuz Rimmel London 24HR Supercurler Maskara nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza