Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Esmer Parlaklık Vitamin E Chia Tohumu Yağı Melanin 350 ml

Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Esmer Parlaklık Vitamin E Chia Tohumu Yağı Melanin 350 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

30.0 TL
0.25 TL
29.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Superblend formülüyle esmer parlaklık veren yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?

Yeni Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi ile saçların her zaman canlı, her zaman ışıl ışıl olacak. Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri, vitamin içeren özel formülleri ve özenle seçilmiş bitkisel yağlarla saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor. Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi ile saçların ışıl ışıl parlasın!

Koyu renkli saçlarının mat görüntüsünden sıkıldın mı? Yeni Elidor Superblend Esmer Parlaklık saç kremi ile saçların her zaman canlı, her zaman ışıl ışıl olacak. Koyu renk saçlara özel saç bakım kremi, saçın matlaşmasını engeller, saçlarını besler ve canlandırır. Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi, vitaminler ve chia tohumu yağı içeren formülüyle saçına parlak ve ışıltılı bir görünüm vermeye yardımcı olur. Yumuşacık saçlara kavuşturmasıyla bilinen E Vitamini, saçı beslemesiyle bilinen chia tohumu yağı ve saça güç vermesiyle bilinen keratin içeren formülü sayesinde siyah saçları ağırlaştırmadan derinlemesine besler, matlaşmasını engeller ve saçın ışıltılı koyu rengini ortaya çıkarır.

Sen de hayatta karşına çıkan fırsatları değerlendirirken saçların da hep en iyi halinde olsun istiyorsan chia tohumu yağı, E Vitamini ve keratin içeren yeni Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi’ni mutlaka dene. Elidor Esmer Parlaklık Şampuan ile birlikte kullan, daha ışıltılı saçların olsun!

• Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.
• Tüm gün ışıltılı saçlar sağlar.
• Saçın matlaşmasını engeller.
• Saçı ağırlaştırmaz, hızlı durulanır.
• E vitamini içeren formülü ile yumuşacık saçlar sağlar, chia tohumu yağı içeren formlü ile saçlarını besler, ışıltı ve parlaklık kazandırır.
• Keratin içeren formülü sayesinde saça güç verir, derinlemesine besler, matlaşmasını engeller ve saçın ışıltılı koyu rengini ortaya çıkarır.

Neden Çevre Dostu?
Geri dönüştürülebilir ambalaja sahip.

  • Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Esmer Parlaklık Vitamin E Chia Tohumu Yağı Melanin 350 ml ne kadar?
  • Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Esmer Parlaklık Vitamin E Chia Tohumu Yağı Melanin 350 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Esmer Parlaklık Vitamin E Chia Tohumu Yağı Melanin 350 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.