Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu 500 ml

Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu 500 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

33.0 TL
20.0 TL
13.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

• Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu dişlerinizi nazikçe temizleyerek, çay, kahve, tütün ve baharatlı gıdalar nedeniyle dişlerinizde oluşan lekelerin giderilerek diş minesinin eski beyaz görünümüne kavuşmasına yardımcı olur.
• Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu (0,022%W&W 100 ppmF) içeriğindeki Sodyum Florür sayesinde çürümeyi engelleyebilmek için diş minesini güçlendirir ve onarılmasına yardımcı olur.
• Dişleriniz ısıya, soğuğa, tatlılığa, asitliğe ya da fırçalamaya karşı hassassa, o zaman mükemmel bir beyazlık için aktif kömür içeren formülü ile Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu, tüm önemli “Hollywood Gülümsemesi” ni elde etmek için mükemmel bir seçimdir.

Kullanım: Ürünü çalkalayın. Şişenin kapağını üstteki çizgiye kadar (20 ml) Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu ile doldurunuz. Ağzınızda 30 saniye çalkalayıp tükürün. Yutmayın. 12 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamaktadır. Daha etkili bir sonuç için sabah ve akşam Beverly Hill formüllü diş macunu ile kullanınız.

  • Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu 500 ml ne kadar?
  • Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu 500 ml kaç lira?
  • En ucuz Beverly Hills Formula Perfect White Black Ağız Bakım Suyu 500 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.