Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili)

Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

28.0 TL
6.0 TL
22.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renklerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili)

Kıl uçları özel olarak yuvarlatılarak yumuşak form kazandırılan Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili) diş temizliği esnasında dişe ya da diş etine zarar vermeden etkili bir temizlik sunar.

Diş minesinde kılcal çizikler oluşmasına izin vermez ve diş aralarına ulaşarak yemek artıklarını temizler. Düzenli olarak kullanıldığında çay, kahve gibi diş yüzeyinde leke oluşturan içeceklerin diş minesinde kalıcı yer edinmesini önler. Hassas diş ve diş eti yapısına uygunluk gösterir.

Kauçuk sap tasarımıyla ergonomik bir tutuş sağlar, fırçalama işleminin kolayca tamamlanmasına yardımcı olur. Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili) etkili diş bakım rutinini kaliteli ve güvenli şekilde destekler, düzenli kullanımda diş sağlığını korumaya yardımcı olur.

Dişlerin düzenli fırçalanması ağız ve diş bakımının temeli olarak kabul edilse de diş ipi kullanılmasının ve gargara yapılmasının son derece önemli gereklilikler olduğu göz ardı edilmemelidir.

  • Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili) ne kadar?
  • Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Benri Diş Fırçası White 1+1 (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.