Benri Sensitive Diş Fırçası (Asortili)

Benri Sensitive Diş Fırçası (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

15.5 TL
-0.25 TL
15.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renklerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Benri Sensitive Diş Fırçası (Asortili)

Ağız ve diş bakım rutinlerinin olmazsa olmaz süreçlerinden olan diş fırçalama sırasında kullanılan diş macunları kadar diş fırçaları da dikkatle seçilmelidir. Benri Sensitive Diş Fırçası (Asortili) özel kıl yapısıyla ağız ve diş bakımının etkili şekilde yapılmasına yardımcı olur. Fırçanın kıl dizilimi dişlerin tüm yüzeylerine temas edecek şekilde tasarlanmıştır.

Hassas diş ve diş eti yapısı için uygunluk gösteren fırça, temizliği nazikçe yapar. Hassasiyet beklentisini karşılar ve ağız içi operasyon geçiren kişilerin iyileşme döneminde diş temizliği rutininin devam etmesini sağlar.

Fırça kauçuk destekli sapla kaplıdır. Ergonomik tasarımıyla kolay tutuş sağlar ve ağız içerisinde rahat hareket ettirilir. Koruma kapağına sahiptir. Böylece fırça kısmı açık havayla temas etmediği için hijyen endişelerini azaltır. Güçlü ve etkili diş temizliği için gereken tüm özellikleri taşır, özel koruma kapağıyla her yerde kullanıcılara eşlik eder.

  • Benri Sensitive Diş Fırçası (Asortili) ne kadar?
  • Benri Sensitive Diş Fırçası (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Benri Sensitive Diş Fırçası (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.