Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml

Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

49.0 TL
24.5 TL
24.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml

Suya dayanıklı ve E vitamini desteğiyle formüle edilen Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml, ihtiyacınız olan ışıltılı bronzluğa kavuşmanıza katkıda bulunur. Ten üzerinde ipeksi bir dokunuşla altın ışıltıları sunar. Havuç yağının bronzlaştırıcı etkisi tende yumuşak bir doku bırakır, yaz enerjisini teninizle buluşturur.

Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml ilk uygulamadan itibaren cilde yumuşaklık kazandırır ve ciltte canlı bir görünümü mümkün kılar. Şehir yaşamının modern temposunda ya da eşsiz bir plajda teninizin hızla bronzlaşmasını sağlar.

Etkileyici bronzluğa kavuşmanın pratik sırrı olan havuç yağlı krem, güneşe çıkmadan sadece birkaç dakika önce kullanıldığında etkisini gün içerisinde göstermeye başlar. Suya dayanıklı formüle sahiptir. Ancak denizden çıktıktan sonra kuru cilde uygulanması tavsiye edilir.

Havuç yağlı bronzlaştırıcı krem güneş korumasına sahip olmadığı için güneşte çok fazla kalınmamasına dikkat edilmelidir. Güneş ışınlarının dik geldiği zaman dilimlerinde güneşlenmek önerilmemektedir.

  • Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml ne kadar?
  • Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml kaç lira?
  • En ucuz Benri Bronzlaştırıcı Krem Havuç Yağlı 100 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.