Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml

Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

45.0 TL
30.0 TL
15.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml

Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml çok açık ten rengine sahip ve cilt hassasiyeti ileri düzeyde olan kişilere güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı güvenilir bir koruma sağlamayı amaçlar. Suya dayanıklılığı yüksek derecede olan güneş koruyucu yüz kremi 24 saat nemlendirme özelliğine sahiptir.

Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml Kullanımı

• Etkili bir koruma elde edebilmek için güneşe çıkmadan önce bolca uygulanmalıdır. Az miktarda uygulanması durumunda istenilen koruma etkisinin sağlanması mümkün olmayabilir.
• Devamlı bir koruma sağlanabilmesi için sık aralıklarla yeniden uygulanması gerekir. Özellikle terleme, yüzme ve havluyla cildi kurulama gibi güneş koruyucu kremin etkisini azaltabilecek aktiviteler sonrasında uygulama tekrar edilmelidir.

UV filtresi içeren hiçbir güneş koruyucu kremin güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı %100 koruma sağlaması mümkün değildir. Bu nedenle özellikle 11:00 - 15:00 saatleri arası, güneş koruyucu ürünler kullanılsa dahi güneşe çıkmamaya özen gösterilmelidir.

Bebekler ve küçük çocuklar doğrudan güneş ışığına maruz kalmaktan korunmalıdır. Bunun için bebeklerin ve küçük çocukların ciltlerine SPF 25 üzeri güneş koruyucular uygulanmalı ve üzerlerine onları güneşten koruyacak kıyafetler giydirilmelidir.

  • Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml ne kadar?
  • Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml kaç lira?
  • En ucuz Bee Beauty Yüksek Korumalı Yüz Kremi 50 SPF 50 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.