Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml

Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

50.0 TL
30.0 TL
20.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml

Çok açık ten rengine sahip ve güneş ışınlarına karşı hassasiyeti çok yüksek olan kişilerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir. Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili bir şekilde koruma görevini üstlenir. Suya karşı yüksek dayanıklılığa sahiptir. Dermatolojik olarak test edilmiş ürünün bileşenleri arasında paraben bulunmaz.

Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml Kullanımı

• Güneş spreyini kullanmadan önce çalkalayın.
• Gerekli korumayı sağlamak için güneşe çıkmadan önce cildinize bol miktarda uygulayın. Az miktarda kullanmanın koruma seviyesini düşüreceğini ve cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerine açık bırakacağını unutmayın.
• Devamlı koruma sağlamak için belirli aralıklarla cildinize yeniden uygulayın. Ayrıca terleme, yüzme ve cildi havluyla kurulama sonrası mutlaka uygulamayı tekrarlayın.

UV filtresi içeren güneş koruyucuların güneş ışınlarına karşı %100 koruma sağlaması mümkün değildir. Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak insan sağlığı açısından zararlıdır. Güneş koruyucu kullansanız dahi özellikle 11:00 - 15:00 arası güneşe çıkmaktan kaçının.

  • Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml ne kadar?
  • Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml kaç lira?
  • En ucuz Bee Beauty Yüksek Korumalı Güneş Spreyi 30 SPF 200 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.