Bee Beauty 3 Adımda Canlandırıcı Maske 13 ml

Bee Beauty 3 Adımda Canlandırıcı Maske 13 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

40.0 TL
13.5 TL
26.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Bee Beauty 3 Adımda Nemlendirici Maske ile cildinizi pürüzsüzleştirir, esneklik sağlar ve yüz konturunu toparlamaya yardımcı olur.
1. Adım İNCE TANELİ MİNERAL PEELING-Ölü deri hücrelerini uzaklaştırı, gözenekleri açar, cildi ileri ki adımda aktif bileşenleri absorbe etmeye hazırlar.
2. Adım Mandelic Acid Maskesi-Cildi pürüzsüzleştirir ve nemlendirir, cilt düzensizliklerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur, cildin lipt bariyeri için koruyucu etki sağlar.
3. Adım Toparlayıcı Buz Serumu- Cİldi canlandırır, pürüzsüzleştirir, kırışıklıkların daha dolgun görünmesine yardımcı olur, içerdiği Alp Dağlarının buzulsuyu sayesinde cildi nemlendirir.

Kullanım
1. İnce Taneli Mineral Peeling- Yüzünüzü ıslatın, göz çevresi hariç uygulayın, birkaç dakika dairesel hareketlerle masaj yapın, ılık suyla durulayın ve cildi havluyla nazikçe kurulayın.
2. Mandelic Acid Maskesi – Cilde göz çevresi hariç uygulayın. Gece boyunca bekletin. Sabah kalıntıları suyla temizleyin.
3. Toparlayıcı Buz Serumu-Kullanmadan önce serumu buzdolabında soğutun. Sabah, temiz yüze, tek başına veya yüz kreminin altına uygulayın. Göz altları için ve makyaj öncesi de kullanabilirsiniz.

  • Bee Beauty 3 Adımda Canlandırıcı Maske 13 ml ne kadar?
  • Bee Beauty 3 Adımda Canlandırıcı Maske 13 ml kaç lira?
  • En ucuz Bee Beauty 3 Adımda Canlandırıcı Maske 13 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.