Le Petit Marseillais Organik Mango & Çarkıfelek Meyveli Duş Jeli 400Ml
Migros mağazasında satılmaktadır.
İçindekiler
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Hydroxide,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Limonene. (PR-0003694)
Net Miktar (g/ml)
400
Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz
Menşei
İTALYA
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
JNTL TURKEY TÜKETİCİ SAĞLIĞI LTD.ŞTİ.
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
037563
Kullanım Önerileri
Su sıcaklığını uygun bir konuma getirdikten sonra duşa girin. Bir miktar Mango '||chr(38)||' Çarkıfelek Meyvesi Duş Jeli?ni banyo lifinize dökün ve köpürterek vücudunuza uygulayın. Uygulama bittikten sonra duş jelini suyla durulayın.
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
- Le Petit Marseillais Organik Mango & Çarkıfelek Meyveli Duş Jeli 400Ml ne kadar?
- Le Petit Marseillais Organik Mango & Çarkıfelek Meyveli Duş Jeli 400Ml kaç lira?
- En ucuz Le Petit Marseillais Organik Mango & Çarkıfelek Meyveli Duş Jeli 400Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.