Lotus Karamelli Bisküvi 156 G

Lotus Karamelli Bisküvi 156 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

64.0 TL
1275.0 TL
-1211.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

Alışılagelmiş lezzetlerin dışında farklı tatları denemeyi sevenlerin beğenerek tüketeceği Lotus Karamelli Bisküvi Migros Sanal Market'in Bisküvi reyonunda.

Küçük şirin paketleriyle gözünüze de hitap eden Lotus bisküvileri karamelin yanık tadını sizlere sunuyor. Karamel ve bisküvi karışımının kokusu, gevrek kıvamı fırından yeni çıkmış hissi veriyor. 

Hafif ve besleyici olan Lotus bisküvileri çay saatlerinizin kurtarıcısı olduğu gibi aynı zamanda öğün arası atıştırmaları için de idealdir. 

Lezzetli ve doyurucu bu ürünü tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi  online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.


Net Miktar (g/ml)
156

Menşei
BELÇİKA

İçindekiler
Buğday unu ,şeker,bitkisel yağlar (palm,kolza) şeker çözeltisi (su,şeker)kabartıcı(sodyum hidrojen karbonat),soya unu,tuz,tarçın

Alerjen Uyarısı
buğday unu ve soya unu içerebilir

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TRANSMED GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Lotus Karamelli Bisküvi 156 G ne kadar?
  • Lotus Karamelli Bisküvi 156 G kaç lira?
  • En ucuz Lotus Karamelli Bisküvi 156 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.