Myfresh Üçgen Yufka 360 G

Myfresh Üçgen Yufka 360 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

19.4 TL


Migros online mağazasından Satın al

Yufka, oklava ile açılan ince, yuvarlak hamur yaprağıdır. Bu geleneksel lezzetten birçok farklı tarifi kullanarak çok çeşitli yiyecekler yapabilirsiniz.


Yufkaların kurumaması için; açıldıktan sonra üzerini nemli bir bezle kapatmalısınız. Yufkaları derin dondurucuda 3 aya kadar saklayabilirsiniz. Klasik ekmekler, bazlamalar ve lavaşlar gibi yufkaları da buzlukta saklayabilir, ihtiyacınız olduğunda pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun için yufkaları taze ve soğumuş olarak buzluğa atmanız yeterli. Buzluktan çıkardığınız yufkaları mikrodalgada çözdürebileceğiniz gibi, kullanmadan 3-4 saat önce buzluktan çıkarıp oda sıcaklığında bekletmeniz de yeterli.


Sigara böreği, çay saatlerinin lezzetli yiyeceklerinden birisidir ve yufkaların üçgen şekilde kesilmesiyle hazırlanır. Myfresh'in hazır üçgen yufkalarını kullanarak sigara böreği yapabilirsiniz.


Özellikle çalışanların, daha önceden hazırladıkları sigara böreklerini dolapta dondurarak pratik bir şekilde pişirebilecekleri bu tarifin lezzeti de klasik sigara böreği sevenler için vazgeçilmez olacaktır.




Net Miktar (g/ml)
360

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
FAVORİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Myfresh Üçgen Yufka 360 G ne kadar?
  • Myfresh Üçgen Yufka 360 G kaç lira?
  • En ucuz Myfresh Üçgen Yufka 360 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.