Kenton Krem Şanti Sade 300 G

Kenton Krem Şanti Sade 300 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

49.25 TL


Migros online mağazasından Satın al

Daha yumuşak kıvam için sıvı miktarını 2-3 yemek kaşığı arttırınız.Daha koyu kıvam için 100 ml (1 çay bardağı) süt ile hazırlayınız.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-064339

Kullanım Önerileri
"Bir poşetin tamamını 200 ml (1 su bardağı) buzdolabında soğutulmuş süte veya 150 ml (1,5 çay bardağı) soğuk suya ilave ediniz. Elektrikli mikser ile 20-30 saniye düşük hızda, 2-3 dakika yüksek hızda çırpınız. Hazırladığınız krem şantiyi pasta, kek, dondurma, tatlı, meyve ve meyve salatalarını süsleyerek servis yapabilirsiniz.ÖNERİ: Daha yumuşak kıvam için sıvı miktarını 2-3 yemek kaşığı arttırınız. Daha koyu kıvam için 1 çay bardağı süt ile hazırlayınız."

Net Miktar (g/ml)
300

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Öğütülmüş Şeker, Glukoz Şurubu, Tam Hidrojenize Bitkisel Yağ (Palm Çekirdeği, Hindistan Cevizi), Emülgatör (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritlerinin Asetik Asit Esterleri), Nişasta, Süt Proteini, Aroma Verici.

Alerjen Uyarısı
SÜT ÜRÜNÜ İÇERİR.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
SULTANLAR EV İHTİYAÇ MAD.PAZ.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Kenton Krem Şanti Sade 300 G ne kadar?
  • Kenton Krem Şanti Sade 300 G kaç lira?
  • En ucuz Kenton Krem Şanti Sade 300 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.