Sek Hazır Salep 1 L

Sek Hazır Salep 1 L Migros mağazalarında satılmaktadır.

32.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Geleneksel salebi hazır ve pratik ambalajında piyasaya ilk çıkartan SEK'tir. Salep ve tarçın birleşerek sıcacık ve vazgeçilmez bir tat oluşturur.


Salep orkideler ailesinin birçok türünün toprakaltı yumrularından elde edilen bir içecektir.  Salep borsasının Burdur'un Bucak ilçesinde olduğunu biliyor muydunuz? Tüm Türkiye'deki salepler burada alınıp satılmaktadır.




İşletme Kayıt No
TR 16 0070

Kullanım Önerileri
Son tüketim tarihinden (STT) önce tüketilmelidir. Kutu açılmadan kuru ve serin ortamda son tüketim tarihine kadar tazeliğini korur. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4 ile +6 C arasında) muhafaza edilmesi ve 2 gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Kaynatmaya gerek yoktur. Sütü ısıtmak istediğinizde geniş ağızlı kapta karıştırarak ısıtmanız tavsiye edilir.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
% 3,3 Yağlı Süt, şeker, modifiye nişasta, salep (%0,15), salep aroma vericisi, kıvam artırıcılar (guar gam, karragenan), tarçın aroma vericisi

Alerjen Uyarısı
Laktoz içerir. Yumurta içeren ürünlerle aynı hatta üretilmiştir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
SEKSÜT ENDÜSTRİSİ KURUMU A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Sek Hazır Salep 1 L ne kadar?
  • Sek Hazır Salep 1 L kaç lira?
  • En ucuz Sek Hazır Salep 1 L nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.