Si&Ha Ihlamur Çiçek 30 G

Si&Ha Ihlamur Çiçek 30 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

36.5 TL
960.0 TL
-923.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Ihlamur Çiçek,  enfes kokusu ile özellikle kış aylarında rahatlatıcı etki sağlar. Muhteşem kokusu sayesinde sakinleşmenizi sağlar. Lezzeti ile ise keyfinize keyif katar.

Ihlamur çayını hazırlarken bir fincan için tepeleme bir çay kaşığı kurutulmuş ıhlamur kullanmanız gerekmektedir. Ihlamuru suyu ile birlikte kaynatmayın. Kaynamış suyu ıhlamurun üzerine boşaltın ve ağzı kapalı şekilde 10 dakika demlenmeye bırakın. Yemeklerden sonra tüketmeye dikkat edin. 

Ihlamuru Migros Sanal Market'in  Çiçekler  reyonundan satın alabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi  online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015847

Net Miktar (g/ml)
30

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
IHLAMUR ÇİÇEK

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
SİHA TAR.ÜR.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Si&Ha Ihlamur Çiçek 30 G ne kadar?
  • Si&Ha Ihlamur Çiçek 30 G kaç lira?
  • En ucuz Si&Ha Ihlamur Çiçek 30 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.