Rosetta Domino Kahve Tava 26 Cm

Rosetta Domino Kahve Tava 26 Cm Migros mağazalarında satılmaktadır.

139.95 TL


Migros online mağazasından Satın al

Modern tasarıma sahip olan Rosetta Domino kahve tava, kalın tabanlı yapısı sayesinde yiyecekleri daha düşük sıcaklıkta daha yoğun ısıyla pişiriyor. Bu sayede yemeklerinizin yanmadan tam kıvamında pişmesine yardımcı oluyor. 26 cm genişliği ile de avantaj sunan tavayı kullanarak tüm aileniz için tek seferde lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

Granit kaplama yapısı, yüksek ısıda bile yiyeceklerinizin yanmadan ve tabana yapışmadan kızarmasına destek veriyor. Özellikle et, tavuk ve yumuşak sebze gibi hassas yiyecekleri dağılmadan kızartma imkanı sunuyor. Yanmaz yüzeye sahip olan Rosetta Domino tava ile yemeklerinizi az yağda kısa sürede pişirebilirsiniz.

Pişirme deneyimini kolaylaştıran özelliklerinin yanı sıra Rosetta Domino kahve tavanın ısıya dayanıklı plastikle kaplı tutamacı, pişirme deneyiminizi keyifli hale getiren özellikler arasında yer alıyor. Pişirme işlemi sırasında ürünün yüzeyi çok ısınsa bile sapın yardımıyla yemeğinizi rahatça kontrol edebilirsiniz. Ayrıca tutamacın ortasında yer alan boşluk sayesinde kahverengi tavayı duvarınıza asarak, mutfağınıza şıklık kazandırabilirsiniz.

  • Rosetta Domino Kahve Tava 26 Cm ne kadar?
  • Rosetta Domino Kahve Tava 26 Cm kaç lira?
  • En ucuz Rosetta Domino Kahve Tava 26 Cm nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.