Corega Maksimum Kontrol Diş Protezi Yapıştırıcı Krem 40 G

Corega Maksimum Kontrol Diş Protezi Yapıştırıcı Krem 40 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

79.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Corega Maksimum Kontrol Diş Protezi Yapıştırıcı Krem, diş protezinin yüzeyini üstün bir şekilde kaplayarak yiyecek parçacıklarının protezin altına kaçmasına karşı en güçlü* tutuşu sağlar.

İnce tasarımlı hassas ucu, diş protezinizin kenarlarına, doğru miktarda ürünü uygulamanıza yardımcı olur.

Corega Maksimum Kontrol Diş Protezi Yapıştırıcı Krem ile, ne yiyeceğinize diş protezleriniz değil siz karar verin. Diş protezlerinizi rahat ve güvenli tutmaya yardımcı olan Corega Maksimum Kontrol ile, evde veya dışarıda sevdiğiniz yiyeceklerin tadını çıkarın.

*Corega yapıştırıcı kremler arasında

Kullanım Önerileri
KULLANMA TALİMATLARI: İlk kullanımda az miktarda uygulayın. Gerek duyulması halinde miktarı artırın.Gereğinden fazla kullanım yapıştırıcı kremin protezden taşmasına neden olabilir. Böyle bir durum olursa birsonraki kullanımınızda daha az miktarda uygulayın. Proteziniz için uygun miktarı birkaç kullanımdan sonrabulabilirsiniz. Yiyecek parçacıklarının protezin altına kaçmasını önlemek ve gün boyu tutuş sağlamak içingünde bir kez uygulayın. Günde bir defadan fazla kullanma gereği duyuyorsanız diş hekiminize danışınPROTEZİ YAPIŞTIRIRKEN: 1. Protezinizi temizleyin ve kurulayın. 2. Yapıştırıcı kremi şekilde görüldüğü gibi,protezinizin kenarlarına çok yakın olmayacak şekilde uygulayın. (A) Üst Protez: Devam eden uzun birçizgi halinde uygulayın. Protezinizin ortasına da 2 kısa şerit halinde uygulayın. (B) Alt Protez: Devam edenuzun bir şerit halinde uygulayın. (C) Kısmi Protez: 2 kısa şerit halinde uygulayın. 3. Protezinizi ağzınızayerleştirmeden önce ağzınızı su ile çalkalayın. 4. Protezinizi ağzınıza yerleştirin, sabit bir şekilde tutunve birkaç saniye bastırarak yerine oturmasını sağlayın.PROTEZİ ÇIKARTIRKEN: 1. Ağzınızı ılık su ile çalkalayın. 2. Protezinizi yavaşça ağzınızdan çıkartın.3. Protezinizin üzerindeki ve ağzınızdaki yapıştırıcı krem kalıntılarını ılık su ve yumuşak bir fırça yardımıylatemizleyin. 4. Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet yardımıyla protezinizi temizleyin ve ılık su ile durulayın

Net Miktar (g/ml)
40

Menşei
İRLANDA

İçindekiler
INGREDIENTS/BİLEŞİMİ: Calcium/Sodium PVM/MA Co-polymer, Petrolatum,Cellulose Gum, Paraffinum Liquidum

Alerjen Uyarısı
Bazı kişilerin ürüne karşı hassasiyeti veya alerjisi olabilir. Alerjik birreaksiyon görürseniz ya da rahatsızlık hissederseniz ürünü kullanmayı bırakın

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
GLAXOSMİTHKLİNE TÜKETİCİ SAĞLIĞI A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Corega Maksimum Kontrol Diş Protezi Yapıştırıcı Krem 40 G ne kadar?
  • Corega Maksimum Kontrol Diş Protezi Yapıştırıcı Krem 40 G kaç lira?
  • En ucuz Corega Maksimum Kontrol Diş Protezi Yapıştırıcı Krem 40 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.