Jolly Yüz Tüy Dökücü Krem 2X20ml Nemlendirici Krem 15ml

Jolly Yüz Tüy Dökücü Krem 2X20ml Nemlendirici Krem 15ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

89.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Jolly ile tanış: sen uğraşma diye oldukça sıkı çalışan bir tüy dökücü krem.

Paket içeriği:

• 2x20ML yüz tüy dökücü krem 

• 15ML nemlendirici bitirme kremi 

• 1 spatula

Ferahlatıcı kavun kokusu ve hassas uçlu tüp ile, kısa, uzun, zorlu tüm tüylerde kullanılabilir ve etkili sonuç verir. 2 dakika kadar kısa sürebilen işlem sonrası; vitamin e ve aloe veralı nemlendirici kremden bir katman sürerek işlemi bitirip normal hayatına geri dönebilirsin.


01 BAŞLAMADAN ÖNCE

Cildinin temiz ve kuru olduğundan, kesik, kızarıklık veya sıyrık olmadığından emin ol. Ayrıca aşağıdaki önlemlere ve bu kartın arkasına göz at (önce güvenlik!). Doğru kremi doğru vücut bölgene kullandığından emin ol - Yüz tüy dökücü krem sadece yüzde, vücut tüy dökücü krem ise sadece vücutta kullanılabilir. 

02 TÜYLERDEN KURTULMA İŞİNE GİRİŞİRKEN

Kremi tüylerin istenmediği bölgeye ince bir tabaka halinde dağıt. Tabakanın tüyleri tam olarak kapatacak kalınlıkta olduğundan emin ol.

Kremi en fazla 2-5 dakika arası beklet.

Cazip gelse de hiçbir bölge için maksimum süreyi geçme. Şimdi kronometreye bas ve Olimpiyatlarda 100 metre yarışının hakemiymiş gibi davran.

03 BÜYÜK AÇIKLAMA

Güvenilir sayacınız ikaz verdikten sonra, kremi silmenin zamanı geldi (Yaşasın!). Spatulanı al ve test amaçlı küçük bir bölgenin kremini temizle böylece tüylerin kolayca geldiğinden emin ol. Eğer tüylerin elveda demeye henüz hazır değilse, kremi cildinde bir kaç dakika daha bırak.

Maksimum süre olan 5 dakikayı geçme. (Tekrar ediyoruz! Bir kilometre daha yapmanın zamanı değil - Maksimum süreyi aşma!)

Bitirmeye hazır olduğunda spatula kullanarak cildinde kalan bütün kremi temizle. Cildini, elini ve spatulanı bolca suyla durula.

İşte tamam! Şimdi tek yapman gereken normal hayata geri dönmek.


  • Jolly Yüz Tüy Dökücü Krem 2X20ml Nemlendirici Krem 15ml ne kadar?
  • Jolly Yüz Tüy Dökücü Krem 2X20ml Nemlendirici Krem 15ml kaç lira?
  • En ucuz Jolly Yüz Tüy Dökücü Krem 2X20ml Nemlendirici Krem 15ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.