Laufenn 225/45R17 91H I Fit + Lw31 2021

Laufenn 225/45R17 91H I Fit + Lw31 2021 Migros mağazalarında satılmaktadır.

1069.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Laufenn IFit+ LW31, 7 dereceden düşük hava sıcaklıklarında; hem ıslak hem kuru zeminlerde yüksek yol tutuş ve fren performansı sergilemektedir. Nanosilika teknolojisine sahip lastik hamuru ile aynı desene sahip IFit LW31’e göre ıslak zeminlerde %8 oranında daha iyi frenleme performansı sergilemektedir. Aynı zamanda sağlamlaştırılmış blokları ile kuru zemin performansı ve ıslak zeminlerde manevra kabiliyeti arttırılmıştır.

Laufenn IFit+ LW31’in sırtı üzerindeki V şeklindeki hacmi arttırılmış oluklar; kar, sulu kar ve suyun hızla tahliye edilmesini sağlayarak suda kızaklama riskini minimuma indirmektedir. Olukların özel dizaynı, aynı zamanda dönüşlerde yol tutuşunu güçlendirmektedir. Laufenn IFit+ LW31, kış koşullarında etkin viraj performansı sunmaktadır.

Laufenn IFit+ LW31’in sırtı üzerinde çok sayıda sırt bloğunun yer alması, karlı zeminlerde yüksek çekiş gücü sağlamaktadır. Blokların arttırılan uzunluğu, üzerlerinde yer alan kılcalların da daha uzun olmasını sağlamıştır. Böylelikle karlı zeminlerde yol tutuşu güçlenmekte ve manevra kabiliyeti artmaktadır.


PNR Kod belirtilen üründe kullanım hakkı yerine geçer. PNR Kodunun kullanımına ilişkin soru ve şikayetleriniz için 0554 498 71 97 numaralı telefondan veya https://lastigimgelsin.com/iletisim/ iletişime geçebilirsiniz. Migros’tan satın alınan PNR Kodu’nun https://lastigimgelsin.com/ sitesi üzerinden araç bilgileri ve adres bilgileri girilerek siparişe dönüşmesi gerekmektedir. Oluşturulan siparişler, belirtilen adrese ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Montaj hizmeti fiyata dahildir. Migros Sanal Market’ten satın alınan PNR Kodu, fatura basıldıktan sonra, Siparişlerim ekranında siparişin detay sayfasında yer alan Teslimat Formu ekranında gözükecektir. PNR Kodunun son kullanma tarihi Teslimat Formu ekranında gözükmektedir. PNR Kod iade edilemez. İptal edilen siparişlerde PNR kod geçerli değildir.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BAR OTOMOTİV TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Laufenn 225/45R17 91H I Fit + Lw31 2021 ne kadar?
  • Laufenn 225/45R17 91H I Fit + Lw31 2021 kaç lira?
  • En ucuz Laufenn 225/45R17 91H I Fit + Lw31 2021 nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.