Dermokil Doğal Avokado Özlü Cansız ve Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan 400 ml

Dermokil Doğal Avokado Özlü Cansız ve Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan 400 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

45.0 TL
5.0 TL
40.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Isı, şekillendirme, kimyasal işlem, çevre kirliliği hatta rüzgar ve güneşe maruz kalmasından dolayı birçok kişi kuru, hasarlı ve zayıf saçları ile mücadele eder. Dermokil Avokado Özlü Şampuan, nemlendirici özelliği ile saçın en ihtiyaç duyduğu nemi içine hapsetmesini sağlar. Cansız ve kuru saçların onarılmasına ve ışıl ışıl parlamasına yardımcı olur ayrıca saç hücrelerini besler ve güçlü bir şekilde uzamasını sağlar.

ANA İÇERİKLER

AVOKADO ÖZÜ: Avokado, saçların en çok ihtiyaç duyduğu A, E, C ve B6 vitaminleri açısından son derece zengindir. Ayrıca içindeki doymamış yağlar saçların hem köklerine hem tellerine nüfuz eder; nemlendirir, besler ve güçlendirir. Kuru saçları kökten uca nemlendirir.

KERATİN: Saçın kaybettiği aminoasitleri saça geri kazandırarak saçı nemlendirir, besler ve güçlendirir. Saça hacim ve parlaklık kazandırır. Etkinlik testlerinde, yıpratılmış saçı güçlendirerek esnekliğini ve kırılmaya karşı dayanıklılığını arttırdığı kanıtlanmıştır.

E VİTAMİNİ: E vitaminin saça faydası; saçları derinlemesine nemlendirmek, saç dökülmesini azaltmak ve yeni saç oluşumunu sağlamak. Kırılan saç uçlarını onarmaya, saçın gürleşmesine ve daha parlak görünmesine yardımcı olur.

KİL: Saç ve saç derisinde yağ salgısını dengeler, temizliği sağlar, kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur, saç kökünün güçlenmesini sağlar, kilin estetik medikal ve kozmetik alanında pek çok bilimsel çalışmaları bulunmaktadır.

  • Dermokil Doğal Avokado Özlü Cansız ve Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan 400 ml ne kadar?
  • Dermokil Doğal Avokado Özlü Cansız ve Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan 400 ml kaç lira?
  • En ucuz Dermokil Doğal Avokado Özlü Cansız ve Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan 400 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.