Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili)

Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

21.0 TL
4.5 TL
16.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili)

Farklı saç stillerine ulaşmanın en pratik yollarını sunan büyük mandal tokalar, en gür saçların dahi hızlı bir şekilde toplanmasını sağlıyor. Modası hiç geçmeyen dağınık topuz stilinin başarıyla sergilenmesini mümkün hale getiren bu saç aksesuarları, saçlarda zahmetsiz bir şıklık yaratılmasında yardımcı oluyor. Siz de saçlarınızı doğal ve dinamik saç stillerinde toplamak istiyorsanız Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili) tam size göre.

Tek bir toka ile saçların tamamının toplanması hareketli günlerde büyük bir konfora dönüşüyor. Zahmetsiz bir şıklığı yansıtan saç modellerini beğenenlerin favorileri arasında yer alan Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili) ile dağınık topuz, yarım topuz ve örgü topuz gibi stillere imza atmak çok kolay. Aksesuarın sedefli dokusu, saçlarında ışıltılı ve dikkat çekici bir görünüm yaratarak tarzını yansıtmak isteyenlerin beğenisi kazanıyor.

  • Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Büyük Mandal Toka Sedefli (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.