Dermokil Kenevir Tohumu Yağı Jel Sıvı Sabun 500 ml

Dermokil Kenevir Tohumu Yağı Jel Sıvı Sabun 500 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

29.0 TL
-0.25 TL
29.25 TL


Gratis online mağazasından Satın al

• Dermokil Kenevir Tohumu Yağlı Mucizevi Sıvı Kil Sabunu, içeriğindeki bitkisel öz ve kil mineralleri ile tüm cilt tiplerinde özel bakım sağlar.
• Cildinizi temizlerken cildin doğal nem dengesini korumasına yardımcı olur, ciltte ipeksi bir dokunuş sağlar.
• Hoş kokusu, yıkama sonrasında da etkisini devam ettirir.

ANA İÇERİKLER

KİL: Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir. Kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri derinliklerinden çıkarır. Besleyici kil. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır.

KENEVİR TOHUMU YAĞLI: Cildi derinlemesine nemlendirir ve yumuşak bir form kazanmasını sağlar. Cildin elastikiyetini koruyarak ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur. Sivilceleri kurutmaya yardımcı olur.

GLİSERİN: Çok iyi bir nemlendiricidir. Farma özellikli gliserin kullanılmaktadır. Cildi besleme ve yumuşatma, çatlak ve kurulukları giderme özelliğindedir.

  • Dermokil Kenevir Tohumu Yağı Jel Sıvı Sabun 500 ml ne kadar?
  • Dermokil Kenevir Tohumu Yağı Jel Sıvı Sabun 500 ml kaç lira?
  • En ucuz Dermokil Kenevir Tohumu Yağı Jel Sıvı Sabun 500 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.