Zel Premium Saç Bakım Maskesi İlik Yağı 60 gr

Zel Premium Saç Bakım Maskesi İlik Yağı 60 gr Gratis mağazalarında satılmaktadır.

40.0 TL
20.0 TL
20.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Zel İlik Yağı Saç Bakım Maskesi; kuru, yıpranmış, işlem görmüş, mat ve cansız saçlara ipeksi bir yumuşaklık verir. İçeriğinde bulunan saf ilik yağı ve keratin ile saç derisini ve saçı kökten uca besler, saça kusursuz bir bakım sunar ve saçınıza doğal bir parlaklık verir.

İçindekiler: İlik yağı (%86), hindistan cevizi yağı (%4), keratin (%9), lavanta esansı (%1)

Kullanımı: Zel İlik Yağı Saç Bakım Maskesi 60 ml - 2 kullanımlıktır. İstenilen sonucun alınabilmesi için haftada minimum 2 kez kullanılması ve uygulamaya en az 6 hafta devam edilmesi önerilmektedir. Saçınızın uzunluğuna göre gerekli miktarda ürünü avucunuza alın. Saç diplerinize masaj yaparak uygulayın ve tarak yardımı ile saçınızın tamamına dağılmasını sağlayın. Saç bonesi ile min. 30 dk. bekletin ve saçınızı şampuanınız ile iyice yıkayın. Temiz ve nemli saça uygulanması önerilmektedir.

Muhafaza Koşulları: Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Kapak açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 7 gün içerisinde tüketiniz.

Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Hazırlanışı: 24 saat düşük ısıda kaynatılan ilikli dana kaval kemiklerinden elde edilen ilikli kemik suyundan üretilmektedir. Kemik suyunda bulunan ilik yağı gerekli ekipmanlarla kemik suyundan ayrıştırılır ve filtrelenir. Elde edilen ilik yağına; keratin, hindistan cevizi yağı ve lavanta esansı ilave edilip şişelenir. Dolumu yapılan şişeler pastörize edildikten sonra paketlenir.

Faydaları

• Zel İlik Yağı Saç Bakım Maskesi, içeriğindeki doğal kolajen ve keratin sayesinde saç derisinin ihtiyaç duyduğu protein ve besinler saç derisine nüfus ederek, canlı saçlara sahip olunmasını sağlar.
• Saç derisine masaj yaparak uygulandığından saçı kökten uca kadar besler ve saçlardaki yıpranmışlığı giderir, daha güçlü ve parlak saçlara sahip olunmasına yardımcı olur.
• Beslenen saç kökleri sayesinde; yeni ve güçlü saçların çıkmasına destek olur.
• İşlem görmüş ve yıpranmış saçları onararak, saçların uzama süresini hızlandırır.
• Yoğun nemlendirici özelliği sayesinde saçlardaki elektriklenmeyi önler, daha güçlü bir görünüm elde edilmesini sağlar.
• İçeriğinde bulunan lavanta esansı sayesinde saçınızda hoş bir koku bırakır.

  • Zel Premium Saç Bakım Maskesi İlik Yağı 60 gr ne kadar?
  • Zel Premium Saç Bakım Maskesi İlik Yağı 60 gr kaç lira?
  • En ucuz Zel Premium Saç Bakım Maskesi İlik Yağı 60 gr nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.