Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı 250 ml + Hawaiian Tropic Güneş Sonrası Nemlendirici & Ferahlatıcı Losyon 60 ml

Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı 250 ml + Hawaiian Tropic Güneş Sonrası Nemlendirici & Ferahlatıcı Losyon 60 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

50.5 TL
0.25 TL
50.25 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı 250 ml

Argan yağı ve keratin içeren, besleyici ve kırılma karşıtı saç bakım şampuanı kırılmaya eğilimli, cansız ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiştir. Antioksidan ve yağ asitleri bakımından zengin olan Argan yağı sayesinde daha pürüzsüz, güçlü ve parlak görünen saçlar sunar. Saçları besleyerek kırık görünümünü iyileştirir, kökten uca güçlü görünmesini sağlar. İpeksi yumuşaklık verir. İçerdiği bitkisel keratin teknolojisi sayesinde saçların ihtiyacı olan yeniden yapılanma, onarım ve korumayı sağlar. Silikon ve paraben içermez.

Kullanımı: Islak saça masaj yapılarak uygulanır, ardından durulanır. Daha etkili sonuçlar için Argan Oıl & Keratin serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Hawaiian Tropic Güneş Sonrası Nemlendirici & Ferahlatıcı Losyon 60 ml

Güneş Sonrası Losyonu güneşe maruziyetin ardından cildinizi besler. Nemlendirici losyon ve aloe vera jeli içeren eşsiz ikili formülüyle cildinizde pürüzsüz bir ekstra yumuşaklık hissi yaratır. Ultra hafif dokusuyla cildinizde adeta yokmuş gibi bir his bırakır. Yağsız ve yapışkan his bırakmayan bir formüle sahiptir.

Kullanımı: Günlük olarak, bolca ve eşit bir biçimde; güneşe çıktıktan veya duştan sonra ya da cildinizin kuruduğunu hissettiğiniz her an uygulayabilirsiniz.

  • Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı 250 ml + Hawaiian Tropic Güneş Sonrası Nemlendirici & Ferahlatıcı Losyon 60 ml ne kadar?
  • Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı 250 ml + Hawaiian Tropic Güneş Sonrası Nemlendirici & Ferahlatıcı Losyon 60 ml kaç lira?
  • En ucuz Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı 250 ml + Hawaiian Tropic Güneş Sonrası Nemlendirici & Ferahlatıcı Losyon 60 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.