Thalia BOTOzoneX Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Dudak Serumu 15 ml)

Thalia BOTOzoneX Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Dudak Serumu 15 ml) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

130.0 TL
78.0 TL
52.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Thalia BOTOzoneX Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Dudak Serumu 15 ml)

Thalia Natural Beauty BOTO-ZoneX Krem Jel ve sunduğu ileri teknoloji kozmetik çözüm ile yaşlanma etkilerini eşsiz bir şekilde durdurmaya hazır mısınız?

İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren NGS Biyoteknoloji’nin kurucu ortaklarından olan, kendi laboratuvarında da AR-GE çalışmalarını sürdüren Akten Kozmetik, “Yaşlanma Karşıtı Akıllı Çözümler” sunan BOTO-ZoneX’i yarattı. Derin, inatçı çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatma, gevşek cildi dolgunlaştırmada acı içermeyen teknolojik bir yöntem sunan BOTO-ZoneX, Krem Jel ve Dudak Serumu olmak üzere iki üründen oluşuyor.

Yeni nesil Niozom teknolojisiyle formüle edilen BOTO-ZoneX Krem Jel, özellikle alın, göz çevresi, kaz ayakları, düşük kaş ve göz kapakları, gözaltı torbaları, dudak kenarları ve boynun etrafındaki kırışıklıklara mükemmel bir çözüm sunan Hexapeptit-19 kompleks ile hyalüronik asit bileşimi içeriyor. Enjeksiyonsuz ve acısız Heksapeptid-19 kompleks ile hyalüronik asit bileşimi botulinum toksinine kozmetik bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

BOTO-ZoneX Krem Jel, kadifemsi dokusuyla kas hareketlerini engellemeden bir dolgu maddesi gibi işlev görüyor ve yüz hareketlerinin neden olduğu kırışıklıkları azaltıyor. Anında etki sunarak cildin daha pürüzsüz, parlak ve genç görünmesini sağlıyor. BOTO-ZoneX Krem Jel, düzenli kullanımda ciltteki kırışıklıklarla mücadele yeteneğini canlandırıyor. Mevcut kırışıklıkları en aza indirirken yenilerinin oluşmasını engelliyor. BOTO-ZoneX Krem Jel ayrıca omega bakımından zengin chia tohumu yağı ve magnolo & honokiol özleriyle yoğun nem veriyor, cildi rahatlatıp pürüzsüzleştiriyor. Elastikiyet kaybının önlenmesine ve cilt esnekliğinin artırılmasına destek oluyor.

Yaşlanma karşıtı cilt bakım rutininizi Thalia Natural Beauty BOTO-ZoneX Dudak Serumu’yla tamamlayın.

• SLS, SLES ve paraben gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez.
• Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Ürün Kullanımı
Thalia Natural Beauty BotoZoneX Jel Krem’i alın kırışıklıkları, düşük kaş ve göz kapakları, gözaltı torbaları, kaz ayakları, dudak kenarları, boyun çevresi gibi gerginleştirmek istediğiniz bölgelere parmak uçlarınızla nazikçe ince bir katman olarak uygulayın. Mimik yapmadan ürün yüzünüzde kuruyana kadar iki üç bekleyin. Ayrıca nemlendirici krem kullanmanıza gerek yoktur.

  • Thalia BOTOzoneX Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Dudak Serumu 15 ml) ne kadar?
  • Thalia BOTOzoneX Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Dudak Serumu 15 ml) kaç lira?
  • En ucuz Thalia BOTOzoneX Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Dudak Serumu 15 ml) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.