Thalia BlueLite Mavi Işık Korumalı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Göz Çevresi Serumu 15 ml)

Thalia BlueLite Mavi Işık Korumalı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Göz Çevresi Serumu 15 ml) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

100.0 TL
60.0 TL
40.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Jel Yüz Kremi ile dijital yaşlanmayı durdurun!

Bilgisayar, tablet ve cep telefonu ekranlarından yayılan mavi ışık cildinizi yaşlandırır, cilt tonunda farklılıklara (pigmentasyon), donukluğa, elastikiyet kaybına ve kırışıklığa neden olur. Ama her sorunun bir çözümü var! Dijital yaşlanmanın çözümü ise Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Jel Yüz Kremi. Tüm teknolojik gelişmeleri takip eden ve yoğun AR-GE çalışmaları yapan Akten Kozmetik’in kendi laboratuvarında geliştirdiği Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Jel Yüz Kremi, cildin mavi ışığın sebep olduğu erken yaşlanma belirtileriyle mücadele etmesine, ayrıca UVA/UVB gibi zararlı ışınlardan korunmasına yardımcı olur.

Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Jel Yüz Kremi, çevresel faktörlere karşı yeni bir cilt koruma düzeyi sunar. Ürün yeni nesil teknolojisi sayesinde güçlü ışın emiciler olan green algea ve chlorella özü gibi aktif bileşenleri etkin bir biçimde kullanarak yarı örtücü bir fonksiyonel film tabakası oluşturur, uzun süreli koruma ve nemlendirme etkisi sağlar.

Maksimum fayda için yaşlanma karşıtı cilt bakım rutininizi Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Göz Çevresi Serumu ile tamamlayın.

• SLS, SLES ve paraben gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez.
• Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Kullanım Şekli
Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Jel Yüz Kremi’ni temizlenmiş cildinize uygulayın. İşaret parmaklarınıza aldığınız ürünü yukarı doğru vuruşlarla yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak yedirin. Ürün makyaj bazı için idealdir.

Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Göz Çevresi Serumu 15 ml

Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Göz Çevresi Serumu ile mavi ışığın neden olduğu erken yaşlanma belirtilerini engelleyin!

Dijital yaşlanmadan en büyük payı da gözlerimiz alıyor. Çünkü bu cihazların ekranından yayılan mavi ışık göz çevresini hem zararlı etkilere maruz bırakıyor hem de kırışıklıklara neden oluyor. Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Göz Çevresi Serumu, göz çevresini çevresel etkilerden korumaya, mavi ışığın ve UVA/UVB’nin sebep olduğu erken yaşlanma belirtileriyle mücadele etmeye yardımcı olur. Net, düz tonlu ve parlak bir cildin oluşmasını destekler. Canlandırıcı nemlendirme desteğiyle cildi besler. Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Göz Çevresi Serumu’nun nemlendirici etkisi epidermise yüksek hidrasyon sağlayan kapsüllenmiş nemlendiricilerin (laminaria digitata+vejetal gliserin) dengeli bir karışımına dayanır.

Maksimum fayda için yaşlanma karşıtı cilt bakım rutininizi Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Jel Yüz Kremi ile tamamlayın.

• SLS, SLES ve paraben gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez.
• Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Kullanım Şekli
Thalia Natural Beauty BlueLITE Göz Çevresi Serumu’nu temizlenmiş kuru cildinize uygulayın. İşaret parmaklarınıza aldığınız ürünü göz çevrenize hafif vuruşlarla yedirin.

  • Thalia BlueLite Mavi Işık Korumalı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Göz Çevresi Serumu 15 ml) ne kadar?
  • Thalia BlueLite Mavi Işık Korumalı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Göz Çevresi Serumu 15 ml) kaç lira?
  • En ucuz Thalia BlueLite Mavi Işık Korumalı Cilt Bakım Seti (Jel Yüz Kremi 50 ml + Göz Çevresi Serumu 15 ml) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.