Head & Shoulders Şampuan Erkeklere Özel 360 ML

Head & Shoulders Şampuan Erkeklere Özel 360 ML ŞokMarket mağazalarında satılmaktadır.

16.89 TL


ŞokMarket online mağazasından Satın al

 

Head & Shoulders Şampuan Erkeklere Özel 360 ML

Head & Shoulders Erkeklere Özel Saç Dökülmelerine Karşı Etkili 2'si 1 Arada Şampuan ile daha dolgun, yoğun saçlara kavuşun ve her zaman önde olun.

Erkeklere Özel Saç Dökülmelerine Karşı Etkili 2'si 1 Arada Şampuan, saçınızı ilk yıkamadan itibaren dökülen saçlara tekrar dolgunluk kazandırmak üzere temizler. Yeni Ferah Koku Teknolojisi ve kanıtlanmış kepekle mücadele eden formülü sayesinde, daha dolgun, yoğun, %100’e kadar kepeksiz ve muhteşem görünen saçlar için ihtiyacınız olan her şey elinizde.

Head & Shoulders Erkeklere Özel Saç Dökülmelerine ve Kepeğe Karşı Ultra Etkili şampuan ultra yüksek talepleri olan erkeklerin saç ve saç derisi ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek performans destekleyicilerden güç alır.

Bu kepeğe karşı etkili şampuan kafein içerir ve saçınızı güçlendirerek kepek ve kopma nedeniyle erken saç dökülmesine karşı direnmesini sağlar.

Kepeğe karşı %100’e varan etki için (gözle görülür kepekler, düzenli kullanım) Head & Shoulders Erkeklere Özel Ultra serisi şampuanını kullanın.

  • Head & Shoulders Şampuan Erkeklere Özel 360 ML ne kadar?
  • Head & Shoulders Şampuan Erkeklere Özel 360 ML kaç lira?
  • En ucuz Head & Shoulders Şampuan Erkeklere Özel 360 ML nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.