Bahçıvan Labne 200 Gr

Bahçıvan Labne 200 Gr ŞokMarket mağazalarında satılmaktadır.

10.5 TL


ŞokMarket online mağazasından Satın al

Bahçıvan Labne Peyniri,  az tuzludur.

El değmeden hijyenik koşullarda üretilmiştir.

Yumuşak ve kremsi yapısı sayesinde sürülebilir bir peynir çeşididir.

Kahvaltılarınızda ekmek üstü olarak tüketebileceğiniz gibi bu mucizevi lezzeti tiramusu, cheesecake, kurabiye, poğaça tariflerinde  pek çok tatlı ve hamur işinin yapımında  da kullanabilirsiniz.

Ayrıca meze ve sos yapımında ve çorbalarınızda da tüketebilirsiniz.


Bahçıvan peynirleri  besleyici ve lezzetlidir . Peynirin kalitesini etkileyen en önemli unsurların başında sütün taze olarak alınması, en uygun koşullarda korunması ve en hızlı şekilde işlenmesi gelmektedir. Bahçıvan Gıda'nın kendine ait süt toplama merkezleri bulunmaktadır. Üreticilerden alınan sütler en hızlı şekilde süt toplama merkezlerine aktarılır ve muhafaza edilir. Süt toplanma merkezlerinde ön kontrollerden geçen sütler tankerlere alınarak üretim tesislerine aktarılır. Burada sütün protein, yağ, kuru madde, laktoz miktarı, kimyasal madde ve antibiyotik madde kontrolü yapılmaktadır. 

Üretim tesislerinde kontrollerden geçen sütler pastörizasyon işlemine tabi tutulur. Pastörizasyon sütteki var olması mümkün zararlı mikropların arınması için yapılan bir işlemdir. Pastörize edilmiş sütler yapılacak peynire göre özel işlemlerden geçmektedir.

Peynir eğer hemen tüketilmeyecek ise, kendi ambalajında saklanmalıdır. Tüm  peynir çeşitleri , ışıksız ortamda, mümkünse buzdolabının kahvaltılık bölmesinde muhafaza edilmelidir. Ambalajı açıldıktan sonra ise uygun bir saklama kabında, hava ile teması kesilerek korunmalıdır.

  • Bahçıvan Labne 200 Gr ne kadar?
  • Bahçıvan Labne 200 Gr kaç lira?
  • En ucuz Bahçıvan Labne 200 Gr nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.