Jeuvenile Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti

Jeuvenile Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti Gratis mağazalarında satılmaktadır.

270.0 TL
108.0 TL
162.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti

Kimlere Tavsiye edilir: Aktif sivilce problemi olmayan tüm cilt tipleri için uygundur. Aktif sivilce problemi yaşayanlar için öncesinde karma ve yağlı ciltler için cilt bakım setimiz kullanılmalı ve sivilce problemi kontrol altına alınmalıdır.

İçerisinde Bulunan Ürünler:

1) Lekeli Ciltlere Özel Yüz Temizleme Jeli (150 ml)
İçeriğindeki yumuşak temizleyiciler ile cildinizi nazikçe temizler. Alpha Hydroxy Acid (AHA) grubunun en küçük moleküllü asiti olan Glikolik Asit, ölü derinin uzaklaştırılmasına, cildin daha ışıltılı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Cildi arındırır, ferahlık ve aydınlık bir görünüm sağlar.

Kullanım Şekli/Uyarılar: Yüzünüzü hafifçe ıslatın.Yeterli miktarda elinize sıktığınız jeli az miktarda suyla köpürterek dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzünüze uygulayın. 2-3 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayın. Uygulamanın her gün, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez tekrar edilmesi önerilir. Haricen kullanılır. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız. Gözle direkt temasından kaçınınız, temas halinde bol suyla durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.

2) Glikolik Asit İçerikli Aydınlatıcı Tonik (200 ml)
Glikolik asit içerikli formülü ile ciltte ve gözeneklerde kalan kir kalıntılarını arındırır, ölü hücrelerin nazikçe uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Nemlendirir, canlandırır ve yumuşaklık sağlar.

Kullanım Şekli/Uyarılar: Sabah ve akşam, bir pamuk yardımıyla toniği yüzünüze nazikçe uygulayın. Durulama gerektirmez. Haricen kullanılır. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız. Gözle direkt temasından kaçınınız, temas halinde bol suyla durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.

3) Leke Karşıtı Cilt Bakım Kremi (50 ml)
İçeriğindeki diacetyl boldine aktifi, peptitler, Vitamin B3 ve meyan kökü özü ile koyu leke görünümünün azalmasına, cilt tonunun eşitlenmesine ve cildin daha aydınlık görünmesine yardımcı olur. Özel formülü shea butter, laktik asit, C vitamini ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Cildi nemlendirir, yumuşak, ışıltılı, canlı ve pürüzsüz bir görünümüm sağlar.

Kullanım Şekli/Uyarılar: Temizliğini tamamladığınız cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayın. Uygulamanın her gün 2 kez tekrar edilmesi önerilir. Haricen kullanılır. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız. Gözle direkt temasından kaçınınız, temas halinde bol suyla durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.

  • Jeuvenile Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti ne kadar?
  • Jeuvenile Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti kaç lira?
  • En ucuz Jeuvenile Leke Karşıtı Cilt Bakım Seti nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.