Coquette Vegan Pasta 600 G

Coquette Vegan Pasta 600 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

69.5 TL
6928.1 TL
-6858.6 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-34-K-030945

Kullanım Önerileri
Ambalajından ayırdıktan sonra direkt kullanıma uygundur.

Net Miktar (g/ml)
600

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Bitter Çikolata(Kakao Kitlesi, Şeker, Kakao Yağı, Emülgatör(Soya Lesitini), Doğal Aroma Verici(Vanilya)), Vegan Kakaolu Kek Karışımı(Şeker, Buğday Unu, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu, Buğday Nişastası, Kabartıcılar(Disodyum Difosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Buğday Gluteni, Tuz, Aroma Vericiler (Çikolata, Vanilin)), Bitkisel Krema(Su, Tam Hidrojene Bitkisel Yağ(Palm Çekirdek Yağı), Şeker, Stabilizatörler(Sorbitol Şurubu, Karboksimetil Selüloz, Hidroksipropil Metil Selüloz, Karagenan, Guar Gam, Disodyum Hidrojen Fosfat, Trisodyum Sitrat, Emülgatörler, Soya Lesitini, Polisorbat 60, Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritlerinin Mono ve Diasetil Tartarik Asit Esterleri, Aroma Verici, Tuz, Renklendirici(Bitki Karoten)), Şeker, Su.

Alerjen Uyarısı
Alerjen Uyarısı: Gluten ve soya içerir. Eser miktarda fındık, ceviz, Antep fıstığı, kaju fıstığı, kükürt, badem, yumurta ve laktoz içerebilir.

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
KOKET GIDA ÜRETİM PAZ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Coquette Vegan Pasta 600 G ne kadar?
  • Coquette Vegan Pasta 600 G kaç lira?
  • En ucuz Coquette Vegan Pasta 600 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.