Chip Chaps Taco Aromalı Baharat Çeşnili Mısır Cipsi 210 G

Chip Chaps Taco Aromalı Baharat Çeşnili Mısır Cipsi 210 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

15.75 TL
1570.5 TL
-1554.75 TL


Migros online mağazasından Satın al

Chip Chaps Taco aromalı baharat çeşnili mısır cipsi, son derece leziz ve besleyici bir atıştırmalıktır. Baharat çeşnili cips, ara öğün olarak da tüketilebilir. Çıtır yapıdaki mısır cipsi, çeşitli sos çeşitleriyle birlikte tüketilmek için uygundur. Birçok sıcak ve soğuk içecek çeşidinin yanında tercih edilebilir.

Chip Chaps Taco, paketinden çıkartıldıktan sonra hızlı ve kolay bir biçimde misafirlere servis edilebilir. Mısır cipsi, arkadaş sohbetleri, partiler, grup halinde izlenen maçlar ya da film seyretme sırasında sunulabilen ideal bir ikramlıktır. Ürün içerisinde trans yağ yer almaz. 

Bu Ürünün Ambalajı Geri Dönüşebilir Materyallerden Üretilmiştir.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-043548

Net Miktar (g/ml)
210

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Mısır(69,5%), bitkisel yağ (palm olein yağı), taco aromalı baharatlı çeşni (6,5%) [tuz, peyniraltısuyu tozu (laktoz içerir), laktoz, şeker, aroma arttırıcı (monosodyum glutamat, disodyum 5-ribonükleotitler),maya ekstraktı, hidrolize soya proteini(renklendirici:karamel), domates tozu, aroma verici (taco), peynir tozu(laktoz içerir), soğan tozu, sarımsak tozu, asitlik düzenleyici (sitrik asit), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit),renklendirici (paprika ekstraktı), baharatlar (5,9%) (öğütülmüş kişniş tohumu, öğütülmüş kekik, köri tozu,öğütülmüş kimyon)].

Alerjen Uyarısı
SÜT VE SOYA İÇERİR. ESER MİKTARDA GLUTEN VE YER FISTIĞI İÇEREBİLİR.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DOĞUŞ ÇAY VE GIDA MAD.ÜR.PAZ.İTH.İHR.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Chip Chaps Taco Aromalı Baharat Çeşnili Mısır Cipsi 210 G ne kadar?
  • Chip Chaps Taco Aromalı Baharat Çeşnili Mısır Cipsi 210 G kaç lira?
  • En ucuz Chip Chaps Taco Aromalı Baharat Çeşnili Mısır Cipsi 210 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.