Coquette Mozaik Pasta 600 G

Coquette Mozaik Pasta 600 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

62.75 TL
6255.11 TL
-6192.36 TL


Migros online mağazasından Satın al

Coquette Mozaik Pasta Migros Sanal Market'in Pastane Ürünleri reyonunda sizleri bekliyor.


Klasik mozaik pastanın tadını sizlere ulaştırmayı amaçlayan Coquette, çay saatlerinizi şenlendirecek kalite ve lezzette. Misafirlerinize sunabilir, beş çayının yanında tüketerek tatlı ihtiyacınızı giderebilir, aynı zamanda doğum günü pastası olarak da tüketebilirsiniz.


Mozaik pastanızı misafirlerinize sunarken beyaz dantel görünümlü kağıt tepsi altlıklarını kullanabilir, şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.


Mozaik pastayı buzdolabında son kullanma tarihine kadar saklayabilirsiniz.


İşletme Kayıt No
TR-34-K-030945

Kullanım Önerileri
Ambalajından ayırdıktan sonra pişirme, çözündürme vb. işlemler uygulanmadan direkt olarak kullanılabilir. Belirtilen alerjenlere duyarlılığı olmayan ve çiğneme yetisine sahip her birey tüketebilir.

Net Miktar (g/ml)
600

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Bisküvi(Buğday Unu,Beyaz Şeker, Bitkisel Yağ(Palm), İnvert Şeker(Glikoz ve Fruktoz Şurubu), Kabartıcılar, Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat, Peynir Altı Suyu Tozu, Tuz, Vanilya Aroma Vericisi , Koruyucu (Sodyum Metabisülfit)), Süt, Şeker,Margarin(Bitkisel Yağ(palm,pamuk), Emülgatör(Yağ Asitlerinin Mono ve Di Gliseridleri, Ayçiçek Lesitini),Su, Tuz, Asit Düzenleyici(Sitrik Asit), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Renklendirici(Beta Karoten)), Kakao,Çikolata Jöle(Glikoz Şurubu, Su, Şeker, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu, Kıvam Arttırıcılar( Agar, Amidize Pektin), Asitlik Düzenleyiciler(Laktik Asit, Trisodyum Sitrat), Vanilya Aroma Vericisi, Koruyucu(Potasyum Sorbat),Tuz, Antioksidan( Askorbik Asit), Bitkisel Susuz Yağ (Bitkisel Yağlar(Kısmı ve Tam Hidrojenize Palm Yağları ve Türevleri, Palm Yağları ve Türevleri), Antioksidan (Bütillendirilmiş Hidroksittoluen),Bitter Pul Çikolata(Kakao Kitlesi, Şeker, Kakao Yağı, Emülgatör (Poligliserol Polirisinolat), Vanilya Aroma Vericisi), Şekersiz Şanti(Su,Bitkisel Yağlar, Yağsız Süt Tozu, Laktoz, Maltodekstrin), Beyaz Jöle(Gikoz Şurubu, Su, Şeker, Kıvam Arttırıcılar(Agar, Amidize Pektin), Renklendirici(Titanyum Dioksit), Asitlik Düzenleyiciler(Sitrik Asit, Trisodyum Sitrat), Koruyucu(Potasyum Sorbat), Vanilya Aroma Vericisi, Stabilizatör(Sodyum Metabisülfit)).

Alerjen Uyarısı
Gluten ve Laktoz içerir. Eser miktarda yumurta, fındık, ceviz, yer fıstığı, antep fıstığı, kaju fıstığı, kükürt ve badem içerebilir.

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
KOKET GIDA ÜRETİM PAZ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Coquette Mozaik Pasta 600 G ne kadar?
  • Coquette Mozaik Pasta 600 G kaç lira?
  • En ucuz Coquette Mozaik Pasta 600 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza