Yeni Bahar Dökme Kg

Yeni Bahar Dökme Kg Migros mağazalarında satılmaktadır.

274.9 TL
27423.0 TL
-27148.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Yemeğin tadını etkileyen ve enfes kokmasını sağlayan lezzetlerden biri olan yeni bahar baharatı; görünümü, tadı ve kokusu itibarıyla tarçın, karabiber ve karanfile benzetiliyor. Özellikle köfte harcının içinde yaygın olarak kullanılan yeni bahar, kullanıldığı yemeklerin lezzetini artırarak özgün tarifler hazırlamanızı kolaylaştırıyor.

Başta köftelerin ve diğer et yemeklerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yeni bahar, az miktarda kullanılsa bile o enfes kokusu hissedilebiliyor. Kullanacağınız miktarı damak tadınıza göre ayarlayabileceğiniz ürün ile geleneksel lezzetler hazırlayabilir, farklı tariflerinizde deneyerek yemeklerinizin lezzetini artırabilirsiniz. Mutfakların vazgeçilmez baharatı olan yeni bahar ile tanışarak ailenizi bambaşka tatlarla buluşturabilirsiniz.

Menşei
MEKSİKA

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
AYFER KAUR OĞULLARI MAHMUT KAUR VE MURAT KAUR

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Yeni Bahar Dökme Kg ne kadar?
  • Yeni Bahar Dökme Kg kaç lira?
  • En ucuz Yeni Bahar Dökme Kg nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.