Haribo Altın Ayıcık Maxi Poşet 200 G

Haribo Altın Ayıcık Maxi Poşet 200 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

29.9 TL
2981.25 TL
-2951.35 TL


Migros online mağazasından Satın al

Haribo şekerlemelerinin her biri ayrı bir tasarımcı tarafından yaratılmıştır. Haribo şekerlemelerin ilk olarak elle krokileri çizilmiş, daha sonra da bu krokiler bilgisayarda taranarak 3 boyutlu kalıp şekline dönüştürülmüştür. Bütün bu şekerler, yüksek basınç ve yüksek sıcaklıklar altında, sıkma aygıtı (ekstrüder) ile üretilmektedir.


Haribo Altın Ayıcık paketinin içinde ahududu, ananas, çilek, elma, limon ve portakal aromalı şekerlemeler bulunmaktadır. 


Bir yılda üretilen tüm Altın Ayıcıklar'dan oluşan zincir ile, etrafı 160.306 km. uzunlukta olan yerküreyi dört kere dolaşabildiğini biliyor muydunuz?

İşletme Kayıt No
TR-34-K-028226

Net Miktar (g/ml)
200

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Glukoz şurubu ,şeker ,su ,sığır jelatini ,dekstroz ,çeşidine göre meyve suyu %1,5 (elma ,çilek ,ahududu ,portakal ,limon ,ananas) ,asitlik düzenleyici (sitrik asit) ,çeşidine göre meyve ve bitki konsantreleri (aspir ,alg ,elma ,mürver ,portakal ,siyah kuş üzümü ,kivi ,limon ,kırmızı kuşüzümü ,mango ,marakuya ,kırmızı üzüm) ,aroma vericiler (ahududu ,çilek ,elma ,ananas ,limon ,portakal) ,palm yağı ,parlatıcılar (karnauba mumu,bal mumu) ,mürver eksraktı

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HARIBO ŞEKERLEME SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Haribo Altın Ayıcık Maxi Poşet 200 G ne kadar?
  • Haribo Altın Ayıcık Maxi Poşet 200 G kaç lira?
  • En ucuz Haribo Altın Ayıcık Maxi Poşet 200 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.