Dr.Oetker Karışık Meyve Parçaları 70 G

Dr.Oetker Karışık Meyve Parçaları 70 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

19.9 TL
1983.25 TL
-1963.35 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Kullanım Önerileri
Dr.Oetker dekor ürünleri,kek,kurabiye,pasta,muffin,tatlı ve benzeri tariflerinizde etkileyici görünmelerini sağlamak için kolay ve hızlı yoldur.                                                Kullanımı:Kek,muffin,kurabiye,parfe,dondurma,pasta,cupcake,sütlü tatlılar,aşure,meyveli yoğurt,sütlü meyveli yulaf gibi tariflerinizde kullanabilirsiniz.        Öneri: Kek,muffin,kurabiye vb.gibi pişmeli tariflerde meyve parçalarını doğrudan kullanabilirsiniz.Hamur veya karışımı hazırladıktan sonra meyve parçalarını ilave edip kısa bir süre daha karıştırın veya yoğurun.    Parfe,krema,dondurma vb.pişmeden hazırlanan tariflerde,meyve parçalarını eklemeden önce 5-10 dakika suda bekletip iyice süzdükten sonra kullanın.Tarifi hazırladıktan sonra meyve parçalarını ilave edip karıştırın.                                                            Yoğurt,sütlü yulaf vb.gibi tariflerde meyve parçalarını ekleyip yaklaşık 5 dakika beklettikten sonra servis yapın.                                                              Muhallebi,aşure,sütlaç,irmik tatlısı vb.tariflerde meyve parçalarını kaynamanın son 1-2 dakikasında ekleyin.

Net Miktar (g/ml)
70

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Kuru üzüm(26), kuru kayısı (26) (kükürt), kuru incir (24), portakal kabuğu şekerleme (24)[potakal kabuğu (24),şeker, asitlik düzenleyici(sitrik asit), koruyucu(potasyum sorbat)].

Alerjen Uyarısı
Kükürt içerir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Dr.Oetker Karışık Meyve Parçaları 70 G ne kadar?
  • Dr.Oetker Karışık Meyve Parçaları 70 G kaç lira?
  • En ucuz Dr.Oetker Karışık Meyve Parçaları 70 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.