Kavurga Kg

Kavurga Kg Migros mağazalarında satılmaktadır.

69.9 TL
6973.11 TL
-6903.21 TL


Migros online mağazasından Satın al

Kavurga, geleneksel bir Türk çerezi olarak bilinir. Tok tutan, protein açısından zengin olan karışımın, Türkler ile beraber Anadolu'ya geldiğine inanılır. Binyıllardır tüketildiği düşünülmektedir. Hazmı kolaylaştırdığına inanılan yiyecek, atıştırmalık olarak keyifle tüketilir. Ürün, yoğurt ve salatalarla karıştırılarak da yenebilir. Böylelikle doyurucu ara öğünler hazırlanır.

Kavurga, kavrulmuş yemişlerin karışımıdır. Kavurganın içinde buğday, mısır, karpuz çekirdeği, menengiç tohumu, badem, fındık içi, kaju, kabak çekirdeği içi ve keten tohumu bulunabilir. Karışık kavurga içerikleri mevsim yemişlerine ve yöreye göre değişirken ürün besleyici değerleri nedeniyle en çok kışın tüketilir. 

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
FAHRİ UYDURAN-EMSAL KURUYEMİŞ

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Kavurga Kg ne kadar?
  • Kavurga Kg kaç lira?
  • En ucuz Kavurga Kg nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.